Inte mycket vind inte

Ömsom motor ömsom segel, och jag som trodde att vi skulle få segla nu när vi är ute på Atlanten. Igår fick vi i alla fall fint delfinbesök, men också en trollslända, en sikada, och en gräshoppa de två sistnämnda sjöng så det ekade i öronen. Vi fann en något torrlagd bläckfisk på däck, överväge om det skulle bli Calamris till kvälsvard men beslöt att återbörda honom till sit rötta ellement.
Dessutom en oinbjuden kackerlacka modell större, får verkligen hoppas att han var ungkarl. Fantastisk mareld i natt men nu tämligen mulet och absolut för lite vind. Återstår 135 nM med nuvarande fart så tar det ytterligare 35-40 timmar.

Sent from Iridium Mail & Web.

This entry was posted in Seglingsförberedelser. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s