Snart framme

Nu är vi strax framme i Mindelo återstår ca 5 timmar/30nM och vi ser land sedan en stund tillbaka. Vindarna har vatit svaga så under gårdagen och halva natten seglade vi i mellan 3 till 4 knop innan vi gav upp och startade motorn för att hinna i hamn innan det blir mörkt. Nu är det inte speciellt mörkt. Månen lyser så starkt att man får dra för gardinerna då man skall sova, samt att amn blir bländad då månen dyker fram bakom seglet.totalt blir det ca 840 nM varav ganska exakt 470 nM för segel , totalt kommer vi att ha gått 58 timma för motor, så mycket för långsegling …..

Sent from Iridium Mail & Web.

This entry was posted in Seglingsförberedelser. Bookmark the permalink.

1 Response to Snart framme

  1. Björn o Lena says:

    Följer

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s